A minőségi szempontok érvényesítését a termény és takarmány alapanyag forgalmazás teljes folyamatában meghatározó elemnek tekintjük. A termények és takarmány alapanyagok elvárt termékbiztonsága alapvető fontosságú. Az élelmiszer előállításban a termények alapanyagként való felhasználásakor egészségügyi szempontból a biztonságosság a legfontosabb minőségtulajdonság. Mindenkor alapvető szempontnak tekintjük a termények és takarmány alapanyagok magas szintű higiéniai követelmények közötti biztonságos forgalmazását.

A termények és takarmány alapanyagok forgalmazása során előforduló lehetséges és tényleges veszélyek feltárásának és megelőzésének, illetve kiküszöbölésének hatásos módszere a HACCP. Az Agrolog-Hungária KFT. vezetése ezért,a fent megfogalmazott elvárások teljesítését a GMP Rendszer kidolgozásával és az előírások, módszer alkalmazásával valósítja meg. A rendszer kiépítéséhez, működtetéséhez, felülvizsgálatához illetve fejlesztésekhez biztosítja a szükséges pénzügyi- gazdasági- személyi feltételeket.

Dolgozóink szakmai tudását megfelelő képzéssel biztosítjuk.

Csatolt fájlok: