Kereskedelmi tevékenységünk

Meglévő hálózati rendszerünknek köszönhetően potenciális felvásárlók vagyunk Magyarország dunántúli régióiban, illetve az Alföld nyugati területén. Folyamatosan fejlesztjük kapcsolatainkat az ország keleti részén illetve közép-magyarországon. Mivel filozófiánk, hogy feladatunk a termelői és a felhasználói igények összehangolása és kiszolgálása, ezért minden esetben rugalmasan alkalmazkodunk eladóink és vevőink igényeihez. Egyaránt szerződünk azonnali illetve határidős ügyletre. Szállítói kapacitásunknak köszönhetően, a szerződéseinket biztonságosan tudjuk teljesíteni. Szükség esetén rendelkezésünkre álló bérelt gabonaraktárak a szolgáltatásaink színvonalát tovább növelik.

Integráció

Cégünk a dél-dunántúli régió meghatározó gabonakereskedelmi vállalataként nemcsak a gabona és az olajos magvak forgalmazásában korrekt partnere a termelőknek,hanem kiváló genetikájú és minőségű vetőmagvak biztosításával is segíteni kívánja a gazdák minél jövedelmezőbb termelését. Kalászos gabona vetőmag portfoliónkba minden termesztési célra kínálunk olyan fajtát,ami a megfelelő agrotechnika alkalmazásával sikeressé teheti a gabonatermesztést.

Logisztika

Terménykereskedelemhez illeszkedően alakítottuk ki szállítási kapacitásunkat. Alvállalkozóink, az ország teljes területét lefedik, ami lehetővé teszi a kedvező fuvardíjak és a teljesítések pontosságának elérését. Szállítási feladataink között egyaránt megtalálható vagonos, uszályos feladáshoz történő áruszállítás, tárolóba történő beszállítás illetve aratáskori terménymozgatás.

Nemzetközi áruszállítás a kereskedelmi kapcsolataink bővülésének köszönhetően, legdinamikusabban fejlődő üzletágunk .Ezen tevékenységünk lebonyolítását megbízható kipróbált fuvarozóinkkal biztosítjuk ügyfeleinknek. Jelenleg mintegy 30 nyerges ponyvás kamion illetve 6 önürítős kocsi áll folyamatosan megrendelőink rendelkezésére. Meglévő kapcsolatainknak köszönhetően ezen létszám folyamatosan bővíthető. Szállítási feladataink döntő többsége olaszországi illetve ausztriai export-import ügyletekhez köthető.

Miért bennünket válasszon?

Versenyképességünket úgy tudjuk növelni,hogy maximálisan igyekszünk minden egyes beszállító partnerünk igényeit külön kiemelten és rugalmasan kezelni. Szerződéseink teljesülését egyedileg kezeljük,az üzlet megszületésétől egészen a teljesítés végéig.

Pénzügyi biztonság

Hisszük, hogy cégünk stabil piaci jelenlétének egyik fontos alapköve,hogy mindenkori beszállítóinkat megállapodás alapján pontosan fizessük ki. Ennek egyik biztosítéka a stabil finanszírozás és a kiszámítható konzervatív gazdálkodási háttér.

Minőségpoilitikánk

Az Agrolog-Hungária KFT. célja,hogy az általa forgalmazott különböző termények és takarmány alapanyagok kiváló minőségben jussanak el a Vevőkhöz úgy,hogy közben a lehető legnagyobb termékbiztonságot nyújtsák a felhasználók számára.

Tudjon meg többet